De lesmethode voor maatschappijleer: Methode M!

Je bent op zoek naar een lesmethode voor maatschappijleer die aansluit bij jouw leerlingen. Waarmee je zowel in de klas, als vanuit huis kan werken, die actueel is en jou ruimte biedt om de lessen maatschappijleer zelf vorm te geven. Dan past Methode M bij jou!

Methode M is een online lesmethode voor maatschappijleer en maatschappijkunde in het vmbo (basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde en theoretische leerweg). Een moderne methode met oog voor leerlingen die opgroeien in een snel veranderende maatschappij. Een maatschappij waarvan zij deel uitmaken en die zij zelf mede vormgeven.

Methode M stelt jou als docent in staat maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar te maken op een veilige en laagdrempelige manier. Deze eigentijdse methode belicht actuele discussies in de maatschappij van verschillende kanten en zet jouw leerlingen aan het denken én doen! Hierdoor krijgt het vak echt betekenis voor hen.

Ontdek het zelf! Lees alles over Methode M.

Over Stef van der Linden

Stef van der Linden Stef is ruim 10 jaar werkzaam als leraar maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap op het vmbo in Oisterwijk. Daarnaast werkt hij hard aan de methode voor maatschappijleer Methode M.

https://www.linkedin.com/in/stefvanderlinden/