De lesmethode voor maatschappijleer: Methode M!

Je bent op zoek naar een lesmethode voor maatschappijleer die aansluit bij jouw leerlingen. Waarmee je zowel in de klas, als vanuit huis kan werken, die actueel is en jou ruimte biedt om de lessen maatschappijleer zelf vorm te geven. Dan past Methode M bij jou!

Methode M is een online lesmethode voor maatschappijleer en maatschappijkunde in het vmbo (basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde en theoretische leerweg). Een moderne methode met oog voor leerlingen die opgroeien in een snel veranderende maatschappij. Een maatschappij waarvan zij deel uitmaken en die zij zelf mede vormgeven.

Methode M stelt jou als docent in staat maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar te maken op een veilige en laagdrempelige manier. Deze eigentijdse methode belicht actuele discussies in de maatschappij van verschillende kanten en zet jouw leerlingen aan het denken én doen! Hierdoor krijgt het vak echt betekenis voor hen.

Ontdek het zelf! Lees alles over Methode M.

Over Stef van der Linden

Stef van der Linden Stef begon in 2017 met Methode M: de lesmethode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap. Tot schooljaar 2021-2022 stond hij 11 jaar zelf voor de klas op het vmbo.

https://www.linkedin.com/in/stefvanderlinden/