Komt dat zien: Nieuwe reeks internetopdrachten!

De webquests zijn vernieuwd en heten voortaan internetopdrachten. Los van het feit dat het natuurlijk een term is uit de digitale prehistorie, waren de ‘quests’ zelf ook tamelijk verouderd. Deze zomer had ik me eens echt voorgenomen om ze aan te pakken en dat is gelukkig nu een feit. Op mijn nieuwe stek Methode M (daarover later meer) mag iedereen ze gebruiken.

Zelf gebruiken we ze op onze school als inhaalprogramma voor instromers, afstromers en de reguliere PTA. Het aanbod van dit moment:

Politiek
Multiculturele samenleving
Verzorgingsstaat
Cultuur
Media
Nieuwsselectie
Criminaliteit

Helaas is het aanbod aan videomateriaal op SchoolTV in sommige gevallen nog een tikje verouderd, maar bij gebrek aan beter en als ze inhoudelijk nog voldoen heb ik gekozen om deze toch te gebruiken. Ik sta 100% open voor goede feedback, verbeteringen en suggesties.. schroom dus niet om contact op te nemen.

Ik zal het komende schooljaar nog enkele nieuwe internetopdrachten online zetten. Dus houd de website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Over Stef van der Linden

Stef van der Linden Stef begon in 2017 met Methode M: de lesmethode voor maatschappijleer, maatschappijkunde en burgerschap. Tot schooljaar 2021-2022 stond hij 11 jaar zelf voor de klas op het vmbo.

https://www.linkedin.com/in/stefvanderlinden/