Over & Contact

Eigenlijk heb ik een hekel aan een ‘over’-pagina. Maar omdat ik het zelf altijd een van de meest interessante pagina’s vind moet ik er ook maar aan geloven.

De blog maatschappijleer.net heb ik op mijn studentenkamer tijdens de lerarenopleiding maatschappijleer opgestart (2010) samen met Lukas. We gingen stage lopen en hadden uiteindelijk geen tijd meer om dit verder te onderhouden. Inmiddels een aantal jaar leraar begon het bij mij weer te kriebelen om weer te gaan schrijven en zo besloot ik maatschappijleer.net nieuw leven in te blazen (2014).

Nu begint het redelijk uit de handen te lopen, het bereik op de nieuwe media groeit (Facebook, Twitter) en ook de oude media (VPRO, BNR, Intermediair) weten mij inmiddels te vinden. Heel erg leuk want hierdoor leer ik vooral mensen met dezelfde interesses kennen en hebben mijn artikelen een steeds groter bereik.

'de ene keer ben ik wilders, dan weer klaver'

© Hugo Hoes / VPRO

Naast het schrijven van artikelen probeer ik vernieuwend lesmateriaal te maken. Zo stel ik mijn opdrachten ter beschikking en deel ik wat ik tegenkom en maak. En ik zit niet stil, want er komen nog een paar mooie projecten aan in 2017.

Wil je iets delen, heb je ergens informatie over nodig of wil je me graag spreken? Je vindt me op: