Over & Contact

Eigenlijk heb ik een hekel aan een ‘over’-pagina. Maarrrr… omdat ik het zelf altijd een van de meest interessante pagina’s vind moet ik er ook maar aan geloven.

De blog maatschappijleer.net heb ik op mijn studentenkamer tijdens de lerarenopleiding maatschappijleer opgestart (2010) samen met Lukas. We gingen stage lopen en hadden uiteindelijk geen tijd meer om dit verder te onderhouden. Inmiddels een aantal jaar leraar begon het bij mij weer te kriebelen om weer te gaan schrijven en zo besloot ik maatschappijleer.net nieuw leven in te blazen (2014).

'de ene keer ben ik wilders, dan weer klaver'

© Hugo Hoes / VPRO

Voor mij persoonlijk werd deze weblog een klein succes. We hebben een mooi bereik op Facebook en Twitter, maar ook de oude media (VPRO, BNR, Intermediair, Metro, Volkskrant) weten inmiddels de weg naar maatschappijleer.net te vinden. Heel erg leuk want hierdoor kan ik blijven vertellen hoe mooi ons vak is, maar ook hoe belangrijk vmbo’ers zijn.

Zelf meedoen?

Zo werd maatschappijleer.net een mooi podium waarop niet alleen ik, maar ook collega’s als Dyon en Linda af en toe wat over ons vak kunnen vertellen. We zijn dus altijd op zoek naar enthousiaste mede-schrijvers. Dit mag een eenmalige gastbijdrage zijn, maar ook zeker een aantal artikelen per schooljaar. Interesse? Stuur even een e-mail en ik praat je verder bij.

Tot nu toe schreven mee: Lukas, Dyon, Linda, Bas, Koen en Maud.

Wil je iets delen, heb je ergens informatie over nodig of wil je me graag spreken? Je vindt me op: